Om 3d

Uafhængig rådgivning

3dimensions yder uafhængig rådgivning til virksomheder med fokus på optimering af aktiviteter inden for marketing og medievalg, bureausamarbejde samt prissætning med henblik på at skabe vedvarende forbedring i salg og indtjening

Profil

3dimensions er etableret af Ulrik Grevenkop-Castenskiold, der med en bred faglig baggrund som direktør og strategisk rådgiver har arbejdet med mere end 40 forskellige brands på tværs af forskellige brancher.

Se vores ydelser
Perspektiv Baggrund Indsigt Vision Sponsor

Forretnings- og dataorienteret perspektiv

Som grundlag for kompetencerne i 3dimensions har Ulrik de seneste 20 år arbejdet som direktør og strategisk rådgiver inden for marketing-, medie- og prisoptimering. Fælles for de fleste opgaver i hans karriere har været at skabe vedvarende vækst i kundernes forretning, blandt andet gennem et dataorienteret perspektiv og en overbevisning om, at med adgang til viden følger store muligheder for at styrke en virksomheds konkurrencemæssig position.

3dimensions er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, og vi arbejder sammen med et netværk af specialister samt flere førende partnere inden for kvalitativ og kvantitativ analyse.

Bred faglig baggrund

Fra ledende positioner i forskellige reklame- og mediebureauer samt analyse- og konsulenthus har Ulrik kreativt, analytisk og marketingmæssigt arbejdet med mere end 40 danske og internationale brands inden for flere forskellige brancher. Mange heraf i flerårig samarbejde med kontinuerlig forbedring af virksomhedernes forretningsresultater.

Kommerciel indsigt

Erfaringsgrundlaget i 3dimensions stammer blandt andet arbejdet med virksomheder inden for Media og Underholdning, Telekom, Forsikring og Finans, Detailhandel, Softwareudvikling, E-commerce samt FMCG m.fl.

Herved har vi erhvervet en bred kommerciel indsigt, som kombineret med en avanceret værktøjskasse er grundstenene til succesfuld indfrielse af definerede forretningsmål for vores kunder.

Vision

3dimensions vil være den foretrukne uafhængige rådgiver inden for optimering af marketing, prissætning og bureausamarbejde.

– Dette opnår vi ved, at sætte virksomhedernes forretningsmæssige mål og behov forrest i alt, hvad vi og vores partnere tænker og gør.

3dimensions er stolt sponsor for Virum Vipers U14/15 basketball drenge.

20+

års erfaring

Inden for marketing-, medie- og prisrådgivning

40+

forskellige brands

Har brugt kompetencerne i 3dimensions til analytisk, kreativ og strategisk sparring

10+

forskellige brancher

Har givet bred faglig og kommerciel baggrund

Vi tager gerne et møde med fokus på jeres konkrete behov og en indledende snak om, hvad 3dimensions kan hjælpe jeres virksomhed med.

kontakt os